Hobbi műgyanta technikák

Műgyanta

Műgyanta

Epoxy műgyanta rétegezés technika

2017. október 22. - j753gfusing
Rétegezés
Ehhez a technikához célszerű úgynevezett tüskés tálcát beszerezni. A tüskés tálcára helyezzük a tárgyat (pl. formára vágott merev átlátszó műanyag lemez-amit különbönböző termékek pl.ceruza csomagolásra használnak) amire a műgyantát rétegezni akarjuk majd spatulával felvisszük a közepére a műgyantát és óvatos mozdulatokkal szétkenjük vagy megvárjuk amíg szétterül. Ha a műgyanta lecsöppen a tárgy pereméről akkor a tüskés tálca aljára esik.
Száradás
A tüskés tálcát a rajta lévő elhelyezett rétegzett műgyantával sima felületre kell helyezni (egyébként nem lesz egyenletes vastagságú száradás után), és célszerű az esetlegesen belehulló portól védeni valamilyen átlátszó fedővel (én pl. egy fülhallgató csomagolását használom erre a célra).A teljes száradás kb.24 óra.
20170603_205133.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mugyanta.blog.hu/api/trackback/id/tr513051030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása